Una Associació Familiar de Terrassa

Cimal és una inciativa de les famílies. Un grup de pares i mares egarencs van endegar el club i, en l’actualitat, tant la Junta com el Comitè de Gestió estan formats majoritàrimant per pares dels actuals socis.

Els pares poden participar de diversos mitjans de formació, que els ajudin personalment i en la seva tasca com a educadors i en la seva formació cristiana. Les activitats familiars són un bon instrument per conèixer els pares dels amics dels fills o afiançar l’amistat mútua.


Cimal i l'Opus Dei

La tasca educativa de l'associació està inspirada en els valors cristians. En concret, en l’espiritualitat de l’Opus Dei, institució de l’Església Catòlica que proposa assolir la santedat cercant Déu a la vida corrent.


Centre Educatiu de Lleure

Cimal ofereix a les famílies un lloc on els fills realitzen, amb els amics, un conjunt d’activitats que els ajuden a transformar les estones d’oci en una alegre i intensa educació: estudi, art, cultura, esport, ciències, excursions a la muntanya, noves tecnologies…

El que pretenem a Cimal és ajudar els pares a desenvolupar en els seus fills valors i hàbits com ara, lleialtat, fortalesa, optimisme, sinceritat, amistat, solidaritat; en la formació cristiana dels fills, ajudant a formar la seva consciència; i ensenyar els nois a aprofitar el temps i fer-los descobrir el valor del treball.

Disposem d’unes Normes de Convivència i Pla de Protecció de Menors a disposició dels pares i mares.