Divertint-se amb els amics

Cimal ofereix a les famílies un lloc on els fills realitzen, amb els amics, un conjunt d’activitats que els ajuden a transformar les estones d’oci en una alegre i intensa educació: estudi, art, cultura, esport, ciències, excursions a la muntanya, noves tecnologies…


 

Centre educatiu de lleure

El que pretenem a Cimal és ajudar els pares a desenvolupar en els seus fills valors i hàbits com ara, lleialtat, fortalesa, optimisme, sinceritat, amistat, solidaritat; en la formació cristiana dels fills, ajudant a formar la seva consciència; i ensenyar els nois a aprofitar el temps i fer-los descobrir el valor del treball.


Un club de les famílies

Cimal és una inciativa de les famílies. Un grup de pares egarencs van endegar el club i, en l’actualitat, tant la Junta com el Comitè de Gestió estan formats majoritàrimant per pares dels actuals socis.

Els pares poden participar de diversos mitjans de formació, que els ajudin personalment i en la seva tasca com a educadors i en la seva formació cristiana. Les activitats familiars són un bon instrument per conèixer els pares dels amics dels fills o afiançar l’amistat mútua.


Cimal i l'Opus Dei

Cimal és una obra corporativa de la prelatura de l’Opus Dei, una prelatura personal de l’Església Catòlica. El missatge fonamental de l’Opus Dei és la crida universal a la santedat. Tots -i no només els religiosos o els sacerdots- podem ser sants si complim amb perfecció el nostre treball professional, com un servei a Déu i als altres.


Projecte educatiu

Cimal és una iniciativa de les famílies. Un grup de pares egarencs van endegar el club i, en l’actualitat, tant la Junta com el Comitè de Gestió estan formats majoritàriament per pares dels actuals socis.