Impossible no haver gaudit a Rocacorba

Cimal Estiu

Els socis de 3r i 4t d’ESO de Cimal van passar dues setmanes fantàstiques a Rocacorba. Del 15 al 30 de juliol vam viure envoltats de la zona volcànica de La Garrotxa i de molt bona gent –amics– del Club Racó de Sabadell i del Club D’Arán, de Sant Cugat del Vallès.

Rocacorba és un lloc ideal per anar de convivència: camp de gespa artificial, piscina, pistes per a fer tot tipus d’esport, rutes per a fer amb bici allà mateix, etc. És impossible anar i no gaudir.

Va haver temps per a fer excursions –en Víctor ens va portar al llac de Les Bulloses–, per acampar a La Molina, fer una visita a l’asil d’Olot per a fer companyia, cantar i ballar amb la gent gran… També vam fer les competicions competicions tradicionals: el Tourt de Rocacorba i la Major League Sports de Rocacorba. Per primera vegada, no va haver un campió, sino dos! Los Angeles Galaxy i Seattle Sounders van empatar a tot al capdamunt de la classificació. Després de quinze dies tot es va decidir en un últim punt d’allò més emocionant.

Tampoc van faltar les barbacoes i les sessions de cinema: a destacar, la pel·lícula que ens va posar el Santi: “La Vida és Bella”.

Seria injust no destacar la GoPro que va portar el Lluís: apa que no la vam fer servir! Per gravar partits des d’un altre punt de vista, els salts a la piscina, etc.

El Jose i el Lluís eren els grans, els de 4t d’ESO, però es van portar força bé: no hi havia lloc pels “malotes” a Rocacorba. En canvi, els dos Marcs, el Xavi i el Bernat era la primera vegada que venien al campus i es van adaptar molt ràpid.

Diuen que una imatge val més que mil paraules, per això us deixem un enllaç a les millors fotos –i algun vídeo de la GoPro– de la convivència. Així tothom podrà fer un tastet de com vam gaudir. L’any que ve, repetim!